Ads 468x60px

Monday, May 31, 2010

LAWATAN ALUMNI DAN JURULATIH BERSAMA PENYELARAS KOKURIKULUM


Salah satu kabin yang akan dijadikan bilik mesyuarat.


sebahagian pemandangan dari kabin

Tuan Ariffin bersama En. Hashim turut serta Presiden Alumni SISPA UiTM Shah Alam iaitu En. Fahmi memantau keadaan dalam kabin.


Tuan Ariffin sedang memeriksa keadaan dalam kabin.bahagian dalam kabin dan akan menjadi pejabat ASTP.pandangan kabin dari hadapan dan tiang bendera telah didirikan


Tuan Ariffin bersama kontraktor dan ASTP Zamzuree berbincang mengenai sistem pembentungan bekalan air di kabin.ASTP Zamzuree bersama mantan presiden JPP(Jawatankuasa Perwakilan Pegawai Kadet) SISPA memberi penerangan kepada Tuan Ariffin tentang pembangunan kabin.


Tuan Ariffin sedang memeriksa sambungan sistem bekalan air di kabin.


Assalamualaikum dan salam satu Malaysia............................

Satu sesi lawatan telah diadakan baru-baru ini di penempatan baru kor-SISPA UiTM Shah Alam dan lawatan telah disertai oleh Penyelaras Kokurikulum kor-SISPA bersama jurulatih, ASTP dan juga alumni.
Lawatan ini bertujuan untuk melihat sejauh manakah perkembangan pembinaan kabin ini telah siap dengan sempurnanya sebulum sesi baru bermula. Ini bertujuan untuk memudahkan pegawai kadet SISPA untuk mentadbir kor-SISPA dengan jayanya.
Maka dengan ini diharap pegawai kadet SISPA akan lebih bersemangat dalam menjadikan kor-SISPA ke arah kecermelangan di persada antarabangsa. Justeru itu, diharap pegawai kadet SISPA dapat menjalankan tugas dengan lebih berdisplin dan bertanggungjawab.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...